Dvd top 10

Er is natuurlijk niets lekkerder dan thuis op de bank te genieten van een leuke film of een leuke serie. Dit is hedendaags allemaal mogelijk dankzij de dvd's. Op een dvd staat namelijke en film gebrand, waardoor je deze op de televisie kunt bekijken met behulp van een dvd recorder. De dvd's zijn in principe de opvolger van de videobanden en bieden een veel betere kwaliteit en gebruiksgemak.

Films en series

Op een dvd is het niet alleen mogelijk om een film te bekijken, maar ook series en dergelijke worden op een dvd gebrand. Dankzij deze ontwikkelingen is het mogelijk om op ieder moment van de dag je favoriete film of serie te bekijken, waardoor je je niet snel zult vervelen. Een ander voordeel van een dvd is dat je deze op pauze kunt zetten en daarnaast ook voor- of achteruit kunt spoelen. Op deze manier kun je veel interactiever een film kijken, waardoor het nog leuker is. Door de jaren heen zijn er vele verschillende dvd's uitgebracht en is er dus voor ieder wat wils. Om de keuze iets gemakkelijker te maken, zijn er verschillende lijsten gemaakt met de populairste dvd's hedendaags en lijsten met dvd's door de jaren heen.

Lijsten met dvd's

Op filmtotaal.nl is het mogelijk om een top 10 van de populairste dvd's van dit moment te vinden. Deze top 10 wordt samengesteld aan de hand van het aantal keren dat een film gehuurd wordt. Op top10dvd.nl is het mogelijk om een lijst te vinden waarin de 10 beste films van de afgelopen jaren genoemd staan. Deze dvd's worden gerangschikt naar het aantal punten dat de bezoekers van de website gegeven hebben.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots