Games top 10

Het spelen van games is een favoriete bezigheid onder vele mensen. Het is in feite dan ook een manier om te ontsnappen aan het haastige en drukke wereldje waar we ons hedendaags in bevinden.  Veel spelontwikkelaars spelen hierop in door vele verschillende games te ontwikkelen, waarmee de mensen zich urenlang kunnen vermaken. Al deze verschillende games zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar ze kunnen ook behoorlijk duur zijn. Het zou dan natuurlijk zonde zijn als je je geld hebt geïnvesteerd in een een game die je achteraf eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt. Vandaar dat er ook verschillende lijsten zijn gemaakt waarin de 10 beste games van dat moment worden genoemd. Op deze manier kun je de plank niet misslaan en weet je zeker dat je en spel hebt gekocht waar je veel plezier aan zult beleven.

Games voor diverse consoles

Er zijn vele verschillende lijsten te ontdekken op het internet. Het is hierbij echter wel belangrijk dat je rekening houdt met de console waarover je beschikt. Je zou daarom kunnen kiezen voor een lijst van de 10 populairste playstation spelletjes, zodat je zeker weet dat het desbetreffende spel ook op jouw console goed bespeelbaar is. Eén van de bekendste sites die zich bezighoudt met het samenstellen van een lijst van de top 10 games is de gamesshop. Deze lijst is up-to-date en beschikt hierdoor over de leukste spelletjes van dat moment. Kijk per console op:

Online games

Niet alleen games voor een console doen het erg goed, maar ook spelletjes die online te spelen zijn, zijn erg populair. Ook hier is het aanbod enorm gevarieerd. Van klassieke platform games tot race spelletjes. En van aankleed spelletjes tot online speelautomaten of flash poker. Zodra je op een bepaalde site een spelletje wilt spelen, zul je al snel een overzicht van de populairste spelletjes vinden. Op deze manier kun je dus al snel een aantal leuke spelletjes vinden, zodat je meteen kunt gaan spelen.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots