Hitlijst kleding top 10

Plek Tip
1

Laat je vrouwlijkheid zien
Door voor een jurk te kiezen kan je perfect je vrouwelijkheid laten zien. Jurken zijn altijd in de mode en kunnen zowel in de zomer als in de winter gedragen worden. Kijk online maar eens naar de vele variaties die mogelijk zijn. In een chique jurkje kan je er gelijk goed uit zien. Trek hierbij een leuke paar schoenen aan en een vestje of jasje, zo ben je klaar om te gaan.

2

Leg een goede basis
Door het leggen van een goede basis, maak je een goed begin bij elke outfit. Denk bij de basic aan ondergoed, panty's, topjes en t-shirts in de basis kleuren. Door deze producten altijd in huis te hebben kun jij je focussen op het maken van de juiste combinatie in je outfit. Dit geld natuurlijk ook voor heren. Kijk bijvoorbeeld naar de basics van Zumo of Antony Morato voor een perfecte basis van je look.

3

Hou een lijn aan in de kleuren
Iedereen houdt van de kleur die haar het best staat en haar beste laat uit komen. Daarom is het van belang bij het kopen van kleding bij je eigen kleurenpalet te blijven. Door middel hiervan kun je namelijk je nieuwe items gemakkelijk combineren met de kleding die je al hebt.

4

Kies unieke items
Je kan je stijl een extra touch geven door soms te kiezen voor iets echt bijzonder of uniek waar je lang van kunt genieten. Z'n kledingitem kan je perfect combineren met je basis kleding. Het is leuk om iets te hebben wat niemand anders heeft en waarmee je heel lang kunt doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi leren jasje of dat ene prachtige jurkje. Bij merken als Guess of Miss Sixty zit je altijd goed!

5

Een koopje of toch miskoopje?
Bij een koopje kan het vaak het geval zijn dat het erg goedkoop is en dat je juist hiermee zo blij bent. Echter zijn goedkope producten niet altijd van de hoogste kwaliteit. Koop niet iets omdat het goedkoop is maar omdat je het wilt hebben en let hierbij goed ook van wat soort kwaliteit het product is.

6

Blijf bij jezelf en selecteer zo de trends
Door niet gelijk voor elke trend te gaan kun je miskopen achter je laten. Aan een trend dien je soms te wennen maar als deze echt niet bij je past dan is het beter om je geld te besparen. Ga uit van je eigen stijl en combineer hiermee de trend items.

7

Leg je focus bij de accessoires
Na verloop van tijd heb je een basis op gebouwd in je garderobe. Kledingstukken die altijd matchen en waarin jij je altijd goed voelt. Je kan met deze basis eindeloos combinaties maken bijvoorbeeld met artikelen van vorig seizoen. Maar deze kledingitems zijn ook perfect te combineren met opvallende accessoires. Dit kan een armband of ketting zijn. Maar ook een opvallend horloge.

8

Alleen schone en gestreken kleding in je kast
Als je kleding die je gedragen heb niet nog een keer gaat dragen, gooi deze dan de was in. Je voelt je niet lekker een truitje dat vreemd ruikt of een bloesje dat eigenlijk gestreken had moeten worden.

9

Kies voor een uurtje combo's maken in plaats van tv kijken.
Door je kleren te combineren in een loos uurtje kun je er voor zorgen dat je niet op het laatste moment denk, aah nee ik doe toch iets anders aan. Maak een uurtje vrij en ga combinaties maken en trek hierbij de kleren dan ook daadwerkelijk aan.

10

Een keuze gemaakt? Hou deze dan vast.
Als je kledingkeuze gemaakt heb, kun je het beste niet meer gaan twijfelen over je outfit. Je overtuigd jezelf door te zeggen dat je er goed uitziet. Niet alleen de kleding laat zien wie je bent ook de uitstraling die je hierbij hebt.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots