Ieder jaar is het weer een groot vraagteken. Waar ga je op vakantie. Hoe ga je op vakantie. In wat voor accommodatie breng je je vakantie door. Tenminste, voor velen maar natuurlijk niet iedereen. Er zijn genoeg mensen die zweren bij een bestemming en hier vaak tientallen jaren achter elkaar naartoe gaan. Het is dan ook net je insteek. Wil je gewoon graag relaxen en even alle alledaagse zorgen vergeten? Of wil je iets zien van de wereld. En zoek je rust of vind je het best dat er veel andere toeristen om je heen zijn. Ook je budget kan van belang zijn. Met een groter budget kun je natuurlijk verder komen. Zoek je bijvoorbeeld een geheel verzorgd weekendje weg naar een leuke stad, een cruise in de Carribean of een vakantiehuis in Frankrijk, zodat je lekker alles zelf kunt bepalen. Het zijn allemaal zaken om rekening mee te houden.

Om je vakantie zoektocht ietsje gemakkelijker te maken hebben we een top10 gemaakt van de populairste vakantie bestemmingen en een top 10 van goedkoopste bestemmingen. Misschien doe je er nog wel een idee mee op!

Plek Meest bezochte landen Goedkoopste vakantielanden
1 Frankrijk
Albanië
2 Duitsland
Macedonië
3 Spanje
Bulgarije
4 Oostenrijk
Litouwen
5 België Roemenië
6 Italië
Hongarije
7 Turkije Polen
8 Griekenland Slowakije
9 Tsjechië Tsjechië
10 Amerika Portugal

Tip: Het populairste vakantieland voor Nederlanders is al tientallen jaren Frankrijk. Een camping of vakantiehuis in Frankrijk staat dan ook altijd bij de toppers in de lijstjes voor populairste accommodaties. Ook eens een vakantie in Frankrijk ervaren. Kies dan voor Frankrijk en huur een vakantiehuis in Frankrijk via https://www.vakantiehuishurenonline.nl/frankrijk.html.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots